spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

EDITORIAL: SiBibu (pardon) preşedinte

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi au apărut primele afişe electorale stradale pe panourile publicitare cu Adrian Bibu, consilier local PNL, care îndeamnă sibienii să-i semneze petiţia #Împreunăpentrusportulsibian. Acum câteva luni, tot el a lansat un blog. Zilele trecute intervieva pe blog de la biroul său din Sala Transilvania, unde mai este încă director, pe un celebru medic sibian. Toate acţiunele lui Bibu fie în consiliul local, unde abia a intrat după ieşirea lui Virgil Popa, fie online sau prin oraş sunt concentrate pentru un singur scop: să ajungă preşedinte, pardon, m-a luat valul că suntem în timpul campaniei electorale prezidenţiale, pentru PRIMAR al municipiului Sibiu. Liberalul a convins deja oameni de afaceri să îl susţină, de unde altfel banii să plătească toate panourile, blogul şi apariţiile media comandate.

Deşi PNL a anunţat că nu a stabilit candidatul pentru Primăria Sibiu, Bibu este pe lista scurtă, care se pare are un singur nume, al lui, conform liderului suprem PNL Sibiu. Ar mai fi vrut poate şi alţii să candideze în cursa internă, dar jocurile s-au făcut deja. Şi până la urmă PNL va avea un candidat. Nu ştiu cât de fericit este Iohannis de un astfel de candidat care să concureze cu cel al FDGR-ului, dar asta vom vedea la alegerile din iunie 2020.

Celelalte partide nu au stabilit candidaţii la Primăria Sibiu, lăsând lansare lor oficială pentru februarie anul viitor. Bibu însă nu a mai avut răbdare şi s-a auto-lansat. Pentru că petiţia sa cu sportul, panourile şi toate apariţiile nu sunt altceva decât campanie electorală mascată.

Ce şanse are Bibu să transforme Sibiul în SiBibu (pardon) vom vedea. Cert este că se investeşte masiv în această candidatură în speranţa unei reuşite. Va fi anul 2020 anul schimbării FDGR de la cârma oraşului Sibiu sau tentativa lui Bibu se va încadra în lunga listă de doritori la această funcţie ce au trecut meteoric prin campanii electorale fără succes?

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri