spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Conferința gastronomică internaționala I.D.E.A.L. “Building bridges through food”

Știri din Județ

Publicitate

Muzeul Național Brukenthal împreună cu Biblioteca Județeană ASTRA și I.D.E.A.L. Evolution au bucuria ca in data de 23 noiembrie 2019, să vă invite să participați la prima conferința gastronomică la nivel internațional.

Vor fi prezenti 17 speak-eri din 10 tari diferite, printre care Chefi Michelin, proprietari de restaurante, Manageri Front of House, Sommeliers, organizatori de simpozioane gastronomice la nivel mondial, oameni din industria ospitalitatii.

Simpozionul este organizat de I.D.E.A.L. Evolution (Idei/Dezvoltare/Evolutie/Abilitati/Local) si are ca tema centrala “Building bridges through food”.

Dorim sa aducem impreuna adevarati profesionisti, oameni cu verticalitate, oameni de la care putem invata, oameni care ne inspira, reali, necosmetizati, umili.

Scopul acestei conferinte este acela de a realiza o punte de legatura solida la nivel international intre comunitatile locale, micii producatori, chefi, sommeliers, Front of House si toti cei care activeaza in industria ospitalitatii.

Vor fi prezenti de asemenea, mici producatori si artizani, de la care putem degusta produse locale.

Locatia evenimentului: Biblioteca Judeteana Astra Sibiu

Accesul se realizeaza pe baza de invitatie sau bilet. Pentru achizitionare puteti accesa link-ul: www.kompostor.ro/10711 , iar pentru informatii suplimentare; www.idealevolution.ro FB: Ideal Evolution Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor