spot_img
12.3 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: S-a crezut pilot de curse dar a ajuns rănit într-un șanț. Era băut peste limita legală

Știri din Județ

Un bărbat s-a crezut azi-noapte pilot de curse și a gonit cu viteză mare pe serpentinele drumului spre Păltiniș. Martorii evenimentului au declarat pentru ziarul Sibiu Independent că șoferul teribilist circula haotic iar de la depărtare se auzeau roțile care scârțâiau în viraje.

Însă după câteva minute s-a auzit o mare bubuitură iar oamenii au alergat speriați spre locul accidentului. Mașina „pilotului” era în șanț iar el era rănit și plin de sânge. Șoferul, știindu-se cu musca pe căciulă, a refuzat orice fel de ajutor, devenind chiar agresiv atunci când oamenii au vrut să sune la 112. Totuși un cetățean mai curajos a sunat la 112 și a raportat incidentul, poliția venind la locul cu pricina.

Motivul pentru care șoferul nu a dorit ajutor sau să fie transportat la spital a fost următorul: 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Dacă nu se urca băut la volan, tot acest eveniment nefericit se soluționa ca fiind tamponare. Însă acum va fi cercetat pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș