Aeroportul Sibiu cere noi subvenţii

După ce în perioada 2014-2016 Aeroportul Sibiu a beneficiat de subvenţii, acum cere Consiliului Judeţean subvenţii pentru companiile aeriene care deschid rute noi. Cuantumul subvenţiei este reducerea de 50% pe doi ani oferită la tariful de aterizare şi cea de 40% tot pe doi ani la tariful per pasager.

Prin Ruta Nouă se înțelege orice destinație care, la momentul punerii în vânzare a biletelor către ruta respectivă, este situată la cel puțin 100 km distantă față de aeroporturile – destinație aferente rutelor regulate deja existente operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu la momentul respectiv și care nu au fost operate de respectiva companie aeriană/holding/concern în ultimele 12 luni.

Frecvența minimă de operare este de 2 zile pe săptămână. Frecvența maximă de operare pentru care se aplică Schema de stimulare în vederea deschiderii de noi rute este de 4 frecvențe/săptămână

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *