spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Tir în flăcări pe podul de la Bradu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Traficul rutier este îngreunat de mai bine de 8 ore iar coloanele se întind pe câțiva kilometri.

Scafandrii l-au găsit decedat pe bărbatul care la impact a fost aruncat din cabina TIR-ului în râul Olt.

Traficul este blocat total pe DN1 la Bradu de la ora 6. Un ansamblu TIR a lovit un cap de pod (podul peste Olt) și a luat foc.

Ansamblul TIR era condus spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București , care nu a suferit vătămări corporale.
În prezent este căutat pasagerul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din București, care a sărit din cabină în afara drumului.

ISU Sibiu intervine de urgență cu echipaje de pompieri militari și două echipaje Smurd.

Update accident Bradu
Incendiul care se manifestă generalizat a fost localizat de către pompierii militari. Se deplasează în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a căuta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt.

Incendiul se manifestă în continuare la capul tractor și care se află atârnat peste pod. S-a solicitat sprijin pentru a se ridica și tracta TIR-ul incendiat în afara părți carosabile.

În momentul de față pompierii sibieni lucrează pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, curățarea carosabilul precum și tractarea cabinei TIR-ului care se află suspendată inafara părții carosabile. În acest scop se folosesc un utilaj de tractare, o autobasculantă, o macara și un buldoexcavator.
De asemenea se așteaptă sosirea în sprijin a unei echipe de scafandrii formată din pompieri din cadrul ISU Hunedoara, Dolj, Cluj și ISU Constanța, pentru continuarea acțiunii de căutare a persoanei căzute în râul Olt.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?