7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Istoria se repetă: Băuți și fără permise de conducere pe drumurile din Sibiu

Știri din Județ

La data de 30.10.2019, în jurul orei 1800, în interiorul unei parcări din zona centrală a municipiului Sibiu, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii rutieri care au ajuns la fața locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, cetățean român cu domiciliul în străinătate, în timp ce conducea autoturismul în interiorul parcării a intrat în coliziune cu un stâlp care a căzut și a avariat un autoturism parcat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice (0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 31.10.2019, în jurul orei 0055, un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu a oprit pentru control în trafic, pe str. Șoseaua Sibiului, un autoturism.  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în Rășinari, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri