spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Ştefănuţă (USR-Plus) primul europarlamentar care deschide birou la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În campania electorală pentru alegerile europarlamentare din primăvară mai mulţi politicieni au promis că dacă sunt aleşi vor deschide birou europarlamentar la Sibiu. Singurul care s-a ţinut de cuvânt până acum a fost Nicolae Ştefănuţă (USR-Plus). Pe strada Turnului în locul fostului magazin comunist Doina, acum se găseşte nu doar biroul său de europarlamentar ci şi un centru comunitar pus la dispoziţia celor care doresc să discute proiecte pentru viitorul Sibiului.

În prezenţa europarlamentarilor Renew Europe Katalin Cseh (Ungaria) şi Moritz Korner (Germania) la ora 12 Nicolae Ştefănuţă a deschis oficial biroul europarlamentar printr-o conferinţă de presă urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe teme europene cu membrii USR şi Plus prezenţi în sală. „Pentru mine este foarte special acest pentru că mai mulţi membri din comunitate şi-au adus contribuţia la realizarea lui” a precizat Ştefănuţă. Acesta nu a dat detalii despre costurile, dar lucrarea a durat aproape 3 luni de zile. Pentru cei care ştiu gradul de ruină în care se afla fostul magazin Doina, acum vor regăsi un spaţiu complet transformat. Ştefănuţă a mulţumit artiştilor Dan Perjovschi şi Victoria Ghilaş care au dat spaţiului viaţă prin amprenta lăsată de aceştia. De asemenea a mulţumit arhitectei Simona Sterca pentru ideile oferite de amenajare a spaţiului.

Biroul europarlamentar va fi deschis de luni până vineri orele 9-17 şi eurodeputatul Ştefănuţă a promis că va fi prezent pentru întâlniri cu cetăţenii o dată sau de două ori pe lună. În restul timpului cabinetul va fi coordonat de Alexandra Silea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri