26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

O fată de 15 ani din Cristian a plecat de acasă. Poliția o caută!

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Minora CĂLDĂRAR CAMELIAA s-a prezentat în cursul acestei seri la sediul Poliției Municipiului Sibiu. Din primele cercetări rezultă că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.
A declarat că a plecat voluntar în județul Alba, la domiciliul unui tânăr pe care l-a cunoscut cu câteva luni în urmă pe rețelele de socializare.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, din județul Sibiu, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.

Publicitate

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 7 noiembrie a.c., o adolescentă în vârstă de 17 ani  a sesizat în scris Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 6 noiembrie a.c., între orele 15,00 – 19,00, sora sa,  CĂLDĂRAR CAMELIA, în vârstă de 15 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cristian, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente : înăltime 1,65 m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte:  geacă de culoare maro, pantaloni de culoare închisă.
               
Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică