19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Trafic greu ilegal prin centrul Şelimbărului cu acordul tacit al Primăriei

Știri din Județ

Mai mulţi locuitori din Şelimbăr se arată revoltaţi că de luni de zile străzile din centrul comunei sunt străbătute de camioane de mare tonaj încărcate. După sesizări către Primărie şi Poliţie, rămase fără răspuns au apelat la SIBIU INDEPEDENT. Oamenii ne-au pus la dispoziţia poze şi video cu aceste camioane, care se pare aparţin unei singure firme, care străbat zilnic Şelimbărul, deşi legislaţia rutieră nu permite acest lucru.

Străzile marcate cu maxim de tonaj 7.5 tone sunt distruse de camioane de tonaj mult mai mare şi nu ocazional, ci zi de zi. Am întrebat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu dacă este conştient de situaţie şi le-am prezentat imaginile. „Aspectele sesizate de dvs se află în atenţia poliţiştilor Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr, respectiv Postul de Poliţie Şelimbăr. Pentru clarificarea acestei situaţii în cursul lunii iunie şi ulterior, septembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Şelimbăr au solicitat, prin adrese scrise, Primăriei Comunei Şelimbăr, să le comunice dacă a fost eliberată o autorizare de tranzitare a străzii 1 decembrie din comuna Şelimbăr. în ceea ce priveşte depăşirea limitelor de tonaj a autocamioanelor. Până în prezent nu au primit un răspuns la această solicitare.” ne-au comunicat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Locuitorii din zona străzii 1 decembrie şi nu numai se plâng că aceste camioane le afectează deja şi structura de rezistenţă a caselor.

FOTO:

VIDEO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri