6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Tragedia de la Cârțișoara se putea repeta: Băut bine, fără permis de conducere și cu mașina furată

Știri din Județ

Inconștiență maximă din partea unui brașovean care după ce a consumat mult alcool, a furat o mașină și a început să gonească cu ea prin afara localității Cârțișoara. Brașoveanul nu deținea permis de conducere și cu siguranță din cauza lipsei de experiență a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat.

Reamintim faptul că acum două săptămâni un alt șofer băut și fără permis de conducere a produs un accident grav în Cârțișoara, în urma căruia două persoane au decedat iar alta a fost rănită. VEZI DETALII AICI

La data de 11 noiembrie., în jurul orei 15,30, pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara, în timp ce conducea un autoturism, un brașovean în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat că brașoveanul ar fi sustras autoturismul de pe raza localității Cârțișoara, conducându-l apoi spre DN 1, aceasta în condițiile în care nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri