18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Veste mult așteptată: astăzi, Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat

Știri din Județ

Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat astăzi de comisiile de specialitate, urmând ca A.F.C. Hermannstadt să dispute acasă, la Sibiu, meciurile de pe teren propriu în Liga I. Lucrările de modernizare a Stadionului vor continua, însă până când arena va fi cea din proiectul făcut public recent de Primăria Sibiu.

,,Este o veste foarte bună pentru echipa noastră, dar și pentru suporteri. Comisia de omologare alcătuită din reprezentanți ai LPF și FRF ne-au acordat omologarea pentru a disputa meciurile echipei pe teren propriu! Este un moment foarte important pentru noi. Va schimba foarte multe lucruri. Publicul va fi mai aproape de echipă, iar asta ne poate aduce rezultate mai bune și prestații mai consistente.”, a declarat Iuliu Mureșan, președinte A.F.C. Hermannstadt

Pe această cale, conducerea A.F.C. Hermannstadt transmite mulțumiri municipalității din Sibiu și a tuturor celor implicați în procesul de modernizare pentru condițiile îmbunătățite pe care le deține acum Stadionul Municipal.

,, Vreau să mulțumesc în mod deosebit Primăriei Sibiu, doamnei primar Astrid Fodor , departamentul tehnic al primăriei și cel de domeniu public și tuturor celor care și-au depus contribuția pentru a ajunge să jucăm în sfârșit acasă, la Sibiu! Exista o colaborare foarte bună între A.F.C. Hermannstadt și Primăria Sibiu.S-a refăcut gazonul cu o infrastructură de 45cm adâncime, cu un drenaj foarte bun, un sistem de irigare performant, cu un sistem de încălzire a gazonului pe curent electric și cu rulouri de gazon aduse din Slovacia. S-a instalat nocturna, care este una corespunzătoare cerințelor în vigoare, deși este una provizorie până când va fi gata tot stadionul. ” , a completat Iuliu Mureșan, președintele A.F.C. Hermannstadt.

A.F.C. Hermannstadt va anunța în următoarele zile informații despre vânzarea abonamentelor și biletelor pentru meciul următor de pe teren propriu. Partida va fi disputată contra campioanei României, C.F.R. Cluj, duminică, 1 decembrie, ora 19, la Sibiu, pe Stadionul Municipal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc