spot_img
12.3 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Poliția rutieră NU DOARME – Șoferi prinși băuți sau cu mașinile neînmatriculate

Știri din Județ

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 16,00, în orașul Ocna Sibiului, polițiștii au oprit pentru control un ansamblu rutier condus de către un localnic în vârstă de 66 de ani, pe strada Mihai Viteazu. În urma verificării ansamblului rutier, format din autoturism și remorcă, polițiștii au constatat că aceasta este neînmatriculată.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului.

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 16,30, pe raza orașului Miercurea Sibiului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 32 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat este radiat din circulație din toamna anului 2018.

Astfel, pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Un alt șofer a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat. Este vorba despre un buzoian în vârstă de 56 de ani, oprit de polițiști pe DN 1, în afara localității Bradu, ieri, în jurul orei 18,30. Bărbatul conducea un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație expirase în cursul lunii august a acestui an, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 334, aliniatul 1 din Codul Penal.  Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu continuă investigațiile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș