0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO EXCLUSIV: Parcare auto desființată și trecere de pietoni relocată din cauza noului Mall

Știri din Județ

Traficul în zona noului Mall din Sibiu a fost în ultimile 2-3 săptămâni o adevărată provocare pentru șoferii care circulau pe Bulevardul Corneliu Coposu, strada Bâlea sau strada Constituției. Blocajeld mari în trafic și timpul de așteptare de peste 20 de minute pentru doar 2-3 kilometri i-au făcut pe șoferi să-și verse nervii pe rețelele de socializare.

Încep să apară primele măsuri din partea Primăriei pentru fluidizarea traficului (parcăre desființată și trecere de pietoni relocată).

Parcarea auto dinspre podul Gării, destinată locatarilor blocului respectiv a fost desființată iar un polițist local păzește locul ca nici o mașină să nu mai parcheze acolo. S-a montat și un semn cu oprirea interzisă. Sibiul având o problemă reală cu locurile de parcare, posibil ca această decizie să-i nemulțumească pe locatarii blocului respectiv.

Trecere de pietoni relocată

Un fapt îmbucurător este acela că trecerile de pietoni sunt totuși relocate și nu desființate. Astel trecerea de pietoni din dreptul cantinei Electrica a fost relocată mai înspre podul Gării.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios câți locatari ai acelui bloc și-au dat acordul pentru autorizația de construcție (au făcut sesizări primăriei în legătură cu impactul asupra zonei în care locuiesc) sau este tot o investiție cu impact național?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș