spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

BC CSU Sibiu joacă astăzi la Istambul

Știri din Județ

Publicitate

FIBA Europe Cup: BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 17:00, ultima partidă din FIBA Europe Cup, în deplasare la Bahcesehir Collage.

După înfrângerea la limită din meciul tur,disputat la Sibiu, elevii lui Dan Fleșeriu speră să facă o figură bună în partida dinaceastă după amiază. Partida va fi transmisă live pe canalul de youtube al FIBA.

Baschetbaliștii sibieni au efectuat deplasarea la Istanbul cu mult optimism și speră să facă un meci bun împotriva celor de la Bahcesehir.

În meciul de pe teren propri, echipei le-a mai lipsit o posesie pentru a schimba soarta meciului,turcii impunându-se atunci la scorul de 83-81. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu adeclarat: ” Un meci care, poate părea fără miză pentru noi, dar cu miză pentru echipa dinTurcia care țintește primul loc în grupă. În cazul victoriei vor reuși să îl obțină șiprobabil vor avea adversari mai ușori în următoarele meciuri din faza a doua acompetiției. Pentru noi este un meci care ne mai poate închega puțin și ne ajută înpregătire pentru meciurile din campionat care vor mai veni. De asemenea, este oocazie pentru noi pentru a folosi mai mult jucătorii care au evoluat minute puține,să joace mai mult și să sperăm că vor da un randament bun. E un meci în careputem exersa lucruri noi în apărare și putem să mai învățăm ceva, evident. Sperămsă facem un meci bun și evident, dacă vom putea să obținem și victoria, nu vomezita să facem totul pentru a o obține”, a spus Dan Fleșeriu, antreonorul BC CSU Sibiu

După meciul din Turcia, BC CSU Sibiu revine la Sibiu și va juca pe teren propriu,în 4 decembrie 2019, meciul din etapa a VIII-a a Ligii Naționale de BaschetMasculin cu SCM U Craiova. Biletele pentru această partidă se vor pune învânzare vineri, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2019

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri