4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

8 infracțiuni la regimul rutier în doar 3 zile – șoferi băuți sau fără permis

Știri din Județ

În perioada 29.11. – 01.12.2019, în cadrul activităților preventive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier. Astfel:

  • doi bărbați au fost depistați în trafic conducând autoturismul fără a deține permis de conducere;
  • un bărbat a fost depistat în trafic conducând un autoturism neînmatriculat;
  • trei bărbați au fost depistați în trafic conducând autoturismul în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice; rezultatele efectuate cu aparatul etilotest indicând valorile de: 0,46, 0,68 și respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat; 
  • un șofer a fost depistat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care acesta face parte
  • un alt șofer a fost depistat conducând deși exercitarea acestui drept îi era suspendată.

Spre exemplu, la data de 01.12.2019, în jurul orei 0235, polițiștii Biroului Rutier s-au deplasat pe str. Luceafărului din municipiul Sibiu unde șoferul un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe marginea din stânga a drumului, pe sensul de mers spre str. Macaralei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constat că tânărul care a condus autoturismul, în vârstă de 19 ani, sibian, nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri