spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un șofer a murit după ce a pătruns pe contrasens

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier grav s-a produs pe DN1 – Apoldu de Sus, unde 2 autoturisme au intrat în coliziune. Din primele cercetări se pare ca șoferul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, posibil pe fondul vitezei neadaptate la condițiile meteo-rutiere și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din Săliște. Șoferul care a pătruns pe contrasens este grav rănit, iar un pasager în vârstă de 22 de ani din mașina condusă regulamentar este rănit ușor.

Șoferul mașinii care a pătruns pe contrasens are 61 de ani și este din Apoldu de Sus.

ACTUALIZARE: Șoferul uneia dintre masini, având multiple traumatisme grave și leziuni incompatibile cu viața a decedat.
A doua victimă în vârstă de 22 ani prezintă o fractură la membrul superior drept și excoriații. El este transportat de echipajul SAJ Sibiu la UPU Sibiu.
A treia persoană implicată în accident (al doilea șofer ) a refuzat transportul la spital, el neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului. Traficul este îngreunat.

„ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare și un echipaj Smurd pe DN1, ieșirea din localitatea Apoldu de Sus la un accident rutier produs între două autoturisme.
Din primele informații sunt implicate trei persoane dintre care două sunt încarcerate.
Momentan se intervine pentru descarcerare persoanelor și acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului acordă îngrijiri medicale și un echipaj SAJ Sibiu.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

„SAJ SIBIU trimite de urgență în localitatea Apoldul de Sus ,SB un echipaj de tip C2 la un accident rutier. Sunt implicate două autoturisme.
Un șofer și pasagerul din a doua mașină sunt încarcerați, al doilea sofer este ieșit din mașină.” au declarat cei de la SAJ SIBIU

accident Apoldu de SUS
accident Apoldu de SUS
accident Apoldu de SUS
accident Apoldu de SUS
accident Apoldu de SUS
accident Apoldu de SUS
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda