20.2 C
Sibiu
vineri, 12 aprilie, 2024

Un alt proiect caritabil realizat de Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu

Știri din Județ

Speranță prin Artă – Ediția a XII-a
Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XII-a, iar Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda” din Sibiu, au plăcerea de a vă invita astăzi, 18 Decembrie 2019, orele 20:20, la Forumul German ( Str. General Magheru w 2), Sala Oglinzilor, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură, desen, ceramică și articole decorative și de asemenea, un concert caritabil.


Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda” Sibiu. Banii strânși în urma vânzării lucrărilor vor fi donați spitalului pentru ajutorarea la reinserția psihosocială, creșterea abilităților sociale, dezvoltarea relațiilor interumane, reabilitare socială și vocațională și continuarea realizării lucrărilor.Prin urmare, vom admira tablourile expuse și totodată vom fi incantați de acordurile muzicale.


Așa cum v-am obișnuit, vă împărtășim de asemenea, câteva detalii despre partenerii noștri de 11 ediții: Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau „terapia prin activitate” oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.


Eveniment organizat de Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie „Dr.Gh.Preda” din Sibiu, și susținut de Consiliul Județean Sibiu, Interact Sibiu, Boromir.
Vă așteptăm să ne onorați cu prezența și să fiți încântați atât vizual cât și auditiv, prin artă!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Expoziție temporară la Muzeul Municipal Mediaș

Helmut Lerner, noul viceprimar al Sibiului

Corina Bokor,  demisă