spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cel mai mare concert caritabil: Aripile Speranței!

Știri din Județ

Publicitate

Asociația „Domy Music Star” și Palatul Copiilor Sibiu organizează în data de 8 decembrie 2022, ora 17, cea de a VI-a ediție a evenimentului caritabil „Aripile speranței”, la Casa de Cultură Cisnădie.

Intrarea se face pe baza unui bilet de tombolă în valoare de 20 lei. Detalii găsiți în pagina de Facebook a evenimentului. Invitații speciali sunt Diana Dicoi și trupa Ameras.

În acest an, evenimentul strânge fondurile pentru copiii ucrainieni de la Centrul de Zi al Fundației Little John’s din Sibiu. Acesta a devenit loc de făcut de teme, de distracţie şi socializare pentru 30 de copii din Ucraina ai căror familii locuiesc în Sibiu. Aici desfășoară activităţi creative, iar faptul că se întâlnesc sub acelaşi acoperiş cald şi primitor, le dă sentimentul de siguranţă.

Pentru a putea continua acest proiect, reprezentanţii Fundaţiei spun că ar avea nevoie de fonduri pentru plata utilităţilor, a materialelor educaţionale, produse alimentare pentru gustări şi produse de igienă.

Se pot face și donații, în contul IBAN RO09BUCU1491304234475RON – Beneficiar FUNDATIA LITTLE JOHNS – ALPHA BANK ROMANIA (la detalii scrieţi „Aripile Speranței” ca să ştim că sunt pentru acest proiect).

Foto: Ianc Anastasia Maria, una din participantele de anul trecut la evenimentul caritabil, atunci desfășurat online, din cauza pandemiei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă