5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Depuneri de coroane la troița ridicată în cinstea memoriei eroului-martir pompierul

Știri din Județ

În data de 19 decembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a avut loc ceremonialul militar-religios, de cinstire a memoriei eroul-martir pompier, căzut la datorie la Revoluția din Decembrie 1989, erou al cărui nume este purtat cu mândrie de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu și este rostit de fiecare pompier atunci când vorbește despre instituția pe care o reprezintă.

La acest ceremonial au adus un pios omagiu şi recunoştinţă eroului martir cpt. Dumitru Croitoru, prin depunerea de coroane şi jerbe de flori la troița ridicată în cinstirea memoriei acestuia, reprezentanți ai Primăriei municipiului Sibiu, reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu, reprezentanți ai Academiei Forțelor Terestre Sibiu, alături de comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu și familia eroului martir.

Totodată în semn de respect domnul inspector șef, colonel Laurențiu Cosmin Balcu a acordat placheta de onoare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, colegului nostru plt.adj. Croitoru Tiberius, fiul eroului martir.

Curajul şi devotamentul eroilor nu va fi uitat niciodată de către pompierii sibieni, care, în urmă cu 30 de ani, și-au pierdut un bun camarad.

ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
ISU Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri