spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cadoul de Crăciun al Primăriei Sălişte pentru un om de afaceri

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sălişte a lucrat de zor în Ajunul Crăciunului. Spre deosebire de alte Primării din ţară unde în 24 decembrie se rupea uşa devreme, la Sălişte din ordinul primarului Horaţiu Răcuciu (PNL), oamenii au muncit şi au finalizat 3 achiziţii directe mari de la aceeaşi firmă: TOTAL NSA AG CONSTRUCT SRL, controlată de un cunoscut om de afaceri filo-liberal din Sibiu, Ioan Domnariu, fratele fostului consilier judeţean PD-L Dumitru Domnariu.

Conform SICAP Primăria Sălişte a achiziţionat direct de la firma respectivă următoarele servicii: Elemente pentru siguranta circulatiei auto in zonele in care exista pericol in Orasul Saliste (85.944 lei plsu TVA), Canalizarea pluviala pentru rezolvarea circulatiei pietonale pe str. Piata Morii din Saliste (156.919 lei plus TVA), Proiectare si executie Colectare si evacuare apa pluviala strada Baii, Orasul Saliste (198.820 lei plus TVA). Un total de aproape 110.000 de euro cu tot cu TVA.

Eficienţa angajaţilor primăriei Sălişte este de invidiat chiar şi în Ajunul Crăciunului. Ei publicând cele trei oferte la orele 12.23, 12.26 şi 12.28 şi le-au şi atribuit toate la 12.34!

Probabil datorită efortului deosebit depus la realizarea acestor achiziţii, angajaţii nu au mai avut timp să le posteze şi pe siteul Primăriei Sălişte. o vor face cu siguranţă când reiau lucrul după sărbători. Primarul Horaţiu Răcuciu de altfel şi declară pe site-ul Primăriei că „Încă de la începutul activității mele ca primar al orașului nostru mi-am propus o foarte mare deschidere către dumneavoastră, locuitorii Săliștei și ai satelor aparținătoare.” Răcuciu s-a făcut remarcat în ultima lună prin angajarea lui Sebastian Dotcoş, fost administrator la Consiliul Judeţean Sibiu pe diferite posturi în câteva zile cu scopul ca acesta să devină funcţionar public şi să poată deveni prefect al judeţului.

FOTO: Strada Băii, Sălişte, sursa Google Maps – unul din proiectele atribuite în Ajun de Crăciun

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor