spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Vezi programul celor șase partide amicale pe care Gaz Metan le va juca în Spania

Știri din Județ

Publicitate

Alb-negrii se vor pregăti timp de două săptămâni la Marbella, acolo unde pe lângă antrenamente vor disputa și șase partide amicale, dintre care patru au fost deja stabilite.

Astfel, pe 14 ianuarieGaz Metan va întâlni FC Lausanne-Sport, ocupanta primei poziția din a doua Ligă elvețiană, iar trei zile mai târziu, în data de 17 ianuarie, gaziștii vor disputa o partidă de pregătire cu FC Luzern, formație din prima Ligă elvețiană. Al treilea adversar din cantonamentul programat în Marbella va fi SV Darmstadt 98, formația care evoluează în Liga a doua din Germania, iar partida se va disputa în data de 21 ianuarie.

Ultimul joc de verificare care a fost deja stabilit va avea loc în data de 23 ianuarie, atunci când Gaz Metan va întâlni Shonan Bellmare, echipă care evoluează în prima ligă din Japonia. În zilele de 17 și 21 ianuarie, vor mai avea loc încă două partide de verificare cu adversari care nu au fost încă stabiliți. Lotul alb-negrilor va reveni în țară în data de 24 ianuarie pentru a se pregăti pentru primul joc oficial din 2020, în care va întâlni Universitatea Craiova.

Foto: Facebook|Marbella Football Center

sursa: gaz-metan-medias.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului