8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ziua Porților Deschise la Școala Finlandeză din Sibiu

Știri din Județ

Școala Finlandeză din Sibiu organizează Ziua Porților Deschise în data de 23 ianuarie 2020. Părinții și viitorii școlari sunt așteptați la sediul SFSB de pe strada Dealului nr.6 între orele 9- 14.

Pentru ei și părinții lor, joi, 23 ianuarie 2020, la Școala Finlandeză din Sibiu (Str. Dealului nr. 6) este Ziua Porților Deschise. Între orele 9- 14 părinții, însoțiți de viitorii școlari sunt așteptați pentru a lua un prim contact cu sistemul de învățământ finlandez. În timp ce părinților le va fi prezentată școala, dotările și programa de învățământ, copiii pot asista la o oră de curs.

Urmând valorile sistemului de învățământ finlandez, la SFSB se urmărește ca fiecare copil în parte să își atingă potențialul maxim în funcție de propriul ritm de dezvoltare. Mereu elevul SFSB va fi încurajat să își dezvolte abilitățile și atitudinile care să îi permită învățarea pe tot parcursul vieții. Aceste principii de bază au ajutat la dezvoltarea Școlii pe parcursul celor patru ani de la înființare. Primii elevi învață acum în clasa a IV-a și se pregătesc de gimnaziu, tot în cadrul SFSB.

Sistemul de învățământ finlandez este recunoscut ca fiind unul din cele mai bune și eficiente din lume. Copiii din Sibiu au oportunitatea de a se dezvolta ghidați de acest sistem în cadrul Școlii Finlandeze.

În acest moment la Școala Finlandeză din Sibiu învață 153 de copii în trei clase pregătitoare, două clase a I-a, două clase a II-a, o clasă a III-a și o clasă a IV-a.

De trecut în calendar: 23 ianuarie 2020 – Ziua Porților Deschise la Școala Finlandeză Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș