29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Plata online, disponibilă acum și pentru facturile de apă și canal

Știri din Județ

Compania Apă Canal Sibiu S.A. oferă de astăzi un nou serviciu abonaților săi: posibilitatea de a plăti facturile online. Portalul informatic furnizează date complexe despre istoricul plăților, graficul consumului și indexurile citite sau transmise pe ultimii trei ani.

Abonații pot intra pe prima pagină a site-ului apacansb.ro de unde prin apăsarea butonului ”Cont client” accesează portalul de plăți. Pentru crearea contului de utilizator sunt necesare un cont de e-mail valid și o factură, de pe care vor fi introduse codul de abonat și numărul facturii. Ulterior creării contului, abonații pot achita facturile pentru serviciile de apă și canalizare. Plățile efectuate prin intermediul portalului sunt securizate, tranzacțiile se pot efectua în siguranță.

Publicitate

Portalul de plăți generează mesaje privind facturile emise, ce se transmit la adresele de poștă electronică furnizate în momentul creării contului. În plus, oferă și informații privind întreruperile furnizării serviciului de alimentare cu apă sau noutăți legate de activitatea companiei.

”Dorim să oferim clienților noștri acest tip de serviciu, pentru a confirma statutul de companie modernă, în permanentă căutare de soluții de a îmbunătăți prestația noastră în folosul comunității pe care o deservim”, a declarat directorul general al Apă Canal Sibiu S.A., inginer Vasile Maier. 

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. De ce nu emite Apă Canal Sibiu facturile pentru fiecare consumator? Eu mi-aș dori să am o factură și astfel să pot plăti online! Vă lăudați cu un serviciu pe care nu îl oferiți tuturor utilizatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș