Consiliul Județean Sibiu organizează GALA SPORTULUI

MIERCURI, 29 ianuarie 2020, 16.30, Consiliul Județean Sibiu organizează GALA SPORTULUI, în sala de conferințe, eveniment în cadrul căruia vor fi premiați 63 de sportivi și antrenori care au obținut rezultate deosebite la nivel național și internațional în anul 2019. Valoarea totală a premiilor este de 80.000 lei.

Consiliul Județean Sibiu susține performanța în domeniul sportiv, fiind alături de sportivii și antrenorii care, prin munca lor, duc numele Județului Sibiu pe podiumurile naţionale şi internaţionale.

Prin premierea sportivilor și antrenorilor se răsplăteşte efortul acestora în realizarea de performanţe deosebite la nivel naţional şi internaţional, oferindu-se, totodată, şi o motivaţie pentru noi performanţe şi stabilirea de noi recorduri.

Se vor avea în vedere rezultatele sportivilor legitimați la o federație sportivă națională pe ramură de sport. Suma aferentă premierii se va aloca din bugetul local al Judeţului Sibiu.

Premiile vor fi acordate în luna ianuarie 2020, la sediul Consiliului Județean Sibiu.

LISTA PREMIANȚILOR o regăsiți aici:

http://www.cjsibiu.ro/sportive/tabel/

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *