Hainele noi ale PNL la Agnita

Organizaţia PNL din Agnita a ajuns astăzi nefuncţională prin demisia preşedintelui şi a opt membri. Motivul este impunerea de la PNL Sibiu a candidatului la primăria Agnita în persoana lui Alin Şchiau, intrat de curând în PNL din PMP.

Radu Marius Curcean, până zilele trecute preşedintele PNL Agnita, alături de acoliţii săi au părăsit partidul. ” În consecință, cea mai mare parte a organizației locale Agnita a demisionat, împreună cu mine. M-am retras și din Consiliul Local Agnita pentru că… Nu vreau să stau în calea euforiei pe care, în prezent PNL o trăiește” a scris Curcean ieri noapte pe pagina de Facebook a PNL Agnita.

Curcean a dorit să impună candidatura lui Chirion Stănuleţ din partea PNL la Primăria Agnita. Stănuleţ a fost primar două mandate (2008-2016) la Chirpăr din partea PDL, dar nu a mai fost reales. Radu Marius Curcean a fost şi el primar PDL al Agnitei între 2004-2012, dar nu a mai fost reales. Actualul primar Ioan Dragoman este în funcţie din 2012 şi acum reprezintă PSD.

Conform sondajelor de opinie realizate în Agnita, omul de afaceri Alin Şchiau este favorit. Acesta pare să fie unul din argumentele pentru care vicepremierul Raluca Turcan, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, au mers sâmbătă la Agnita pentru a-l “unge” candidat PNL pe Alin Şchiau.

Cine este Alin Şchiau?

Alin Şchiau pe numele lui actual complet Şchiau Gull Alin Ciprian a fost ales consilier local la Agnita în 2016 pe listele PMP. El a demisionat din partid vara trecută şi din funcţia de consilier şi s-a alăturat PNL, dar la organizaţia judeţeană Sibiu, nu cea locală din Agnita, cum era firesc. Şchiau este un prosper om de afaceri local, care a muncit o perioadă în străinătate, apoi s-a întors pe meleagurile natale pentru a investi. Şchiau este recăsătorit. A divorţat de prima soţie în 2015, cu care are un băiat de 17 ani.

Candidatul PNL Şchiau Alin (mijloc) la Primăria Agnita

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

You may also like...

1 Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *