spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Poliţistul din spatele fostei prefect PSD Adela Muntean

Știri din Județ

Publicitate

Multă lume a criticat PSD Sibiu pentru numirea Adelei Muntean ca prefect din postul de secretar al Primăriei comunei Roşia. Se pare că la baza deciziei de atunci a PSD a stat capacitatea profesională a doamnei Muntean, dar, se pare, şi influenţa soţului în PSD Sibiu şi nu numai.

Claudiu Ioan Muntean a pornit cariera ca simplu agent de poliţie. Ajuns subofiţer MAI la Sibiu în 2011 s-a gândit să treacă în politică. Aşa că în mandatul 2012-2016 îl găsim ales consilier local la Sălişte pe listele PDL. Dacă declaraţiile sale de avere ca poliţist erau cam goale, având doar două maşini vechi, la finalul primului mandat de consilier local s-a pricopsit cu mai multe terenuri donate în satul Sibiel.

Apoi în 2016 a fost racolat de PSD şi impus candidat al partidului la Primăria Sălişte, în contra voinţei organizaţiei locale. Organizaţie care a şi plecat în masă la alt partid. Muntean Claudiu Ioan a ajuns doar consilier local. Fostul să coleg de partid din PDL, Horaţiu Răcuciu fiind greu de învins ca primar. Dar după doi ani de mandat la PSD, Muntean Claudiu Ioan a plecat din funcţia de ales local la Sălişte în 11 mai 2018. A găsit însă repede alte posturi la instituţii de stat. Soţia sa, Adela Muntean, era deja prefect al Sibiului din 11 octombrie 2017.

Îl regăsim pe Muntean Claudiu Ioan la primăria Şeica Mică, la Aeroportul Internaţional Sibiu şi la Primăria Şelimbăr. Se pare că la cea din urmă i-a plăcut cel mai mult relaţia cu primarul Marius Grecu (acum PNL) pentru că a rămas şef la Serviciul de evidenţă din localitate. Între timp, Adela Muntean a fost destituită din funcţia de prefect în august 2019 chiar de propriul partid, PSD. Se pare că a fost suspectată de aceştia că servea alte interese de partid, decât cele ale PSD-ului, lucru nedemonstrat până astăzi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri