18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Se dădea drept polițist local și cerea bani de la șoferi

Știri din Județ

Siguranța sibienilor, dar și a turiștilor este o prioritate pentru municipalitate. Ca atare, combaterea infracționalității este un obiectiv important pentru Poliția Locală Sibiu. 

În acțiunile pe care le desfășoară, în ultimele cinci zile, agenții de Poliție Locală au depistat și au predat Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu trei persoane care au săvârșit mai multe infracțiuni.

Vineri, 7 februarie, o patrulă a Poliției Locale a depistat pe strada Bastionului un individ îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă verde, pretinzând că este polițist local. Acesta le promitea șoferilor care parcau neregulamentar că îi va ierta de amendă în schimbul unor sume de bani. La vederea echipajului acesta a fugit, fiind ulterior prins de agenții Poliției Locale pe strada Măsarilor și predat Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu pentru începerea urmăririi penale pentru uzurpare de calități oficiale.

În 8 februarie, patru tineri suspecți de furt din Spitalul Județean Sibiu au fost identificați prin dispeceratul video al Poliției Locale pe strada Cetății. Astfel, cu ajutorul camerelor  video agenții din zonă, în colaborare cu o patrulă a Poliției Române, au reușit să ii prindă pe cei patru, aceștia fiind anchetați în prezent pentru furt calificat.

Marți, 11 februarie, în jurul orei 8.20, după ce o persoană a semnalat la Dispeceratul Poliției Locale faptul că un individ forțează ușile mai multor autoturisme de pe strada Lungă, o echipă de intervenție a Poliției Locale s-a deplasat la fața locului. Pentru că persoana în cauză nu a mai fost găsită la fața locului, Poliția Locală s-a folosit de imagini de imagini de pe camerele video și, în urma căutărilor, l-a prins pe infractor în apropiere. Acesta este un cetățean moldovean și a fost predat organelor de poliție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri