FOTO: Simulare de incendiu la benzinăria OMV de pe Vasile Milea

În scopul antrenării periodice a forțelor și îmbunătățirii constante a timpilor de răspuns și a modului de intervenție în cazul producerii tuturor categoriilor de situații de urgență, astăzi, 20 februarie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a desfășurat un exercițiu cu forțe și mijloace în teren la una dintre stațiile de alimentare cu carburant din muncipiul Sibiu.

Publicitate

Au fost mobilizați peste 20 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de prim-ajutor medical calificat SMURD.

Scenariul a presupus intervenția pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la una dintre pompele de alimentare.

Personalul aflat în benzinărie s-a autoevacuat în cel mai scurt timp pe locul de adunare prestabilit, acționând fiecare în conformitate cu organizarea apărării impotriva incendiilor reglementată prin documentele interne.

În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *