spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Poliţiştii au ieşit la raport

Știri din Județ

Publicitate

Conducerea IPJ Sibiu a prezentat astăzi într-o conferinţă de presă raportul de activitate al instituţiei pe anul 2019. În esenţă raportul arată o scădere a criminalităţii în judeţ şi o creştere a acţiunilor Poliţiei.

Comisar șef de poliție Tiberiu Iulian IVANCEA, șeful inspectoratului IPJ Sibiu a declarat că în judeţ nu sunt grupări infracţionale, iar când au apărut, ca în metoda accidentul, au fost rapid desfiinţate. La sfârșitul anului 2019, I.P.J. Sibiu avea un procent de ocupare a statului de organizare de 87,37%. Această lipsă de personal asociată cu numărul mare de dosare în lucru nu a fost subliniată ca o problemă majoră de Ivancea, dar Sebastian Veştemeanu, şeful Poliţiei Municipiului Sibiu şi Bogdan Maxim, şeful Poliţiei Rutiere au spus că îi afectează în activitate.

Conform raportului pe anul 2019, infracţiunile au fost numeric la fel ca în 2018, cu uşoare scăderi. Au crescut însă numărul de morţi şi răniţi grav din accidente rutiere. De asemenea, pentru a preveni aceste accidente, au crescut cu aproape 50% numărul permiselor suspendate pentru viteză.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului