5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Tot mai mulți tineri se apucă de furat. Sunt prinși rapid!

Știri din Județ

La data de 27 februarie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au reținut trei bărbați 22, 23, respectiv 36 de ani, domiciliați în localitatea Fofeldea, cercetați penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat.


Cei trei sunt bănuiți că, în cursul nopții de 12/13 februarie, ar fi pătruns prin efracție în două imobile de pe raza localității Nou Român de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 20.000 de lei, recuperate în totalitate de către polițiști în urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri în localitatea Fofeldea.


Presupușii autori au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos.

La data de 26 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut 3 tineri în vârstă de 17 ani, toți din județul Mureș, suspectați de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.


În zilele de 30 ianuarie, respectiv 3 februarie, adolescenții ar fi sustras mai multe scule electrice din incinta unei societăți comerciale și dintr-o locuință din municipiul Mediaș, creând un prejudiciu în valoare de 24.000 de lei, din care a fost recuperată suma de 10.000 de lei.


Față de cei trei mureșeni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.


UPDATE: Trei femei au fost reținute de către polițiștii de investigații criminale
Pe numele celor trei femei, instanța a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
La data de 25 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei sibience, în vârstă de 20, 25, respectiv 44 de ani, cercetate penal pentru săvârșirea mai multor furturi din magazine de pe raza municipiului Sibiu și a comunei Șelimbăr.
În fapt, cele trei femei sunt bănuite că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, ar fi sustras în repetate rânduri produse cosmetice din magazine specializate, creând un prejudiciu de 9.000 de lei.


Cele trei au fost reținute 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri