spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Huja şi-a anunţat candidatura la Primăria Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Primarul în funcţie, Gheorghe Huja, a anunţat astăzi public candidatura sa la un nou mandat de primar în oraşul Cisnădie:

,, Dragi cisnădieni,

Vreau să vă anunț că doresc să continui activitatea ca primar al orașului Cisnădie, astfel voi candida din partea PNL Cisnădie pentru un nou mandat. Bazându-mă pe o experiență de 16 ani de administrație și zeci de proiecte implementate, lucruri pe care dumneavoastră le-ați remarcat deja în orașul nostru, sunt convins că împreună vom face Cisnădia tot mai frumoasă. Vă mulțumesc pentru încredere!”

Anunţul vine la câteva zile după publicarea unui sondaj de opinie realizat pe 872 de respondenţi care îl creditează pe Huja cu peste 80% şanse de a câştiga. Gheorghe Huja candidează din partea PNL.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. “Cisnadia mai frumoasa” incepe cu Cartierul Arhitectilor. Dupa 14 ani de dezvoltare haotica, tocmai s-a decis amenajarea unui PARC. Orice spatiu verde este binevenit si dorit de locuitori.A numi insa PARC o suprafata de 578mp, depaseste definitiaa acestuia: “Suprafață de teren întinsă, cu plantații, cu alei și bănci, adesea cu lacuri sau bazine, cu diferite construcții adecvate, amenajată ca loc public de odihnă și agrement”.
    Banii europeni constituie motorul dezvoltării unui oras, deoarece investițiile realizate contribuie la calitatea vieții.Calitatea vieții înt-un oraș, ține de infrastructura de mobilitate urbană (transport comun, piste de biciclete, parcări, calitatea drumurilor ), ține de mobilierul urban, de spațiile verzi , de managementul deșeurilor, de iluminatul public.
    Un oras frumos dezvoltat, nu isi lasa parte din locuitori in urma.
    Un oras devine frumos atunci cand nu construieste fiecare ce vrea, cum vrea si unde vrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri