18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

A.F.C.Hermannstadt vs FCSB – când fotbalul nu se trăiește prin amintiri

Știri din Județ

Este al III-lea sezon consecutiv când A.F.C.Hermannstadt reușește să ajungă în sferturile de finală ale Cupei României. Prima oară, însă parcursul echipei a fost unul de-a dreptul impresionant! Pe atunci în Liga a II-a, FCH a dat peste cap toate pronosticurile din fotbalul românesc. Sibienii au ajuns în finală eliminând pe rând deținătoarea trofeului și alte trei echipe de primă ligă. Printre ele FCSB (3-0), o forță recunoscută atât pe plan intern, cât și internațional. Sorții au decis ca duelul să se repete la doi ani distanță, însă acum împrejurările sunt diferite. Deși joacă în play-off, A.F.C.Hermannstadt este la al doilea sezon consecutiv în Liga I, iar pe teren propriu, la Sibiu, echipa este neînvinsă în acest sezon. Pentru confruntarea cu F.C.S.B., antrenorul principal al FCH, Vasile Miriuță, nu se va baza pe David Caiado, Daniel Tătar și Biel Company, nerefăcuți după accidentări mai vechi, dar nici pe Raul Opruț, suspendat. De asemenea, Ousmane Viera și Yazalde Gomes sunt incerți după ce s-au accidentat ușor în meciul cu Chindia Târgoviște.

,,Voi face niște schimbări în echipă. Unele și din cauza unor probleme medicale, altele și din cauză ca trebuie să odihnesc doi-trei jucători. Ne așteaptă după meciul de Cupa României un meci mai important în deplasare la F.C.Voluntari Cei ce intră pe teren trebuie să dea totul pe teren, să aibă atitudine, determinare. Eu zic că se poate întâmpla orice în Cupa României. Avem și noi șansa noastră, chiar dacă FCSB este favorită. Ei au două garnituri pe care le pot folosi. Vor veni cu cea mai bună echipă, fiindcă este importantă Cupa României. Vom juca alături de cel de-al XII-lea jucător – publicul. Dacă ne încurajează suporterii cum o fac de fiecare dată, băieții vor reacționa pozitiv. Vor fi momente în care vom suferi și mâine și atunci avem nevoie cu adevărat de suporterii noștri.”, a declarat Vasile Miriuță, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt

,,Sunt sigur că le vom face viața foarte grea celor de la FCSB, chiar dacă ei nu au nevoie de nici o prezentare. Suporterii trebuie să ne susțină în toate momentele meciului, fie ele ușoare, fie ele grele. Chiar avem al XII-lea jucător la Sibiu și suntem bucuruși pentru asta.”, a declarat Andrei Sintean, atacant.

A.F.C. Hermannstadt vs FCSB va avea loc mâine, 05.03.2020, ora 20:00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Biletele sunt puse la vânzare pe siteul bilete.ro, iar casele de bilete de la stadion vor fi deschise mâine, în ziua meciului, între orele 10 și 21.

Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Arhiva FCH FCSB CupaRomaniei
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc