spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Fără vizite la bolnavii din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Având în vedere HOTĂRÂREA NR 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, aducem la cunoștința cetățenilor județului Sibiu următoarele aspecte:

ACCESUL APARȚINĂTORILOR ÎN CADRUL SECȚIILOR SPITALULUI ESTE STRICT INTERZIS PÂNĂ ÎN DATA DE 31 MARTIE 2020;

La intrările în toate secțiile spitalului vor fi afișate informări în acest sens. Se sistează, până în data de 31.03 2020 stagiile în spitale pentru studenții universităților de medicină și farmacie, ale elevilor școlilor postliceale, cu excepția situațiilor de voluntariat. Aceste măsuri vin în sprijinul pacienților în vederea evitării expunerii acestora la riscuri suplimentare. În acest sens, facem apel la populația județului să dea dovadă de înțelegere și să ne sprijine în vederea aplicării măsurii temporare de sistare a vizitelor.

Reamintim cetățenilor că, pentru o informare corectă, aceștia au la dispoziție canalele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului de Externe, Ministerului Afacerilor Interne și Departamentului pentru Situații de Urgență. Totodată, pentru recomandări sau alte cu privire la noul coronavirus, cetățenii pot apela linia TELVERDE (0 800 800 358).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda