18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Biblioteca Județeană ASTRA pune la dispoziție BiblioSuport – serviciul online de asistență bibliografică

Știri din Județ

În perioada suspendării programului cu publicul, generată de situația epidemiologică actuală, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu propune serviciul online de asistență bibliografică BiblioSuport. Acesta se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și tuturor celor interesați să studieze în aceste zile.

Astfel, venim în întâmpinarea celor care doresc să își continue activitatea de studiu individual, cu sprijinul bibliotecarilor de la Biblioteca ASTRA. Prin intermediul serviciului BiblioSuport sunt puse la dispoziția utilizatorilor materiale în format electronic necesare studiului sau cercetării.

Pentru a beneficia de serviciul BiblioSuport vă invităm să:

  • accesați catalogul online: http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
  • identificați materialele de care aveți nevoie (capitole, subcapitole, articole, pagini, fragmente, cuprinsul cărții)
  • transmiteți prin email o solicitare scrisă, numele, prenumele și numărul permisului de acces la adresa: bibliosuport[at]bjastrasibiu.ro

Pentru informațiile care nu se regăsesc în catalogul online, Serviciul de Documentare și Informare Bibliografică al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu oferă asistență de specialitate.

Operațiunile de scanare se vor face în conformitate cu legislația în vigoare.

Bibliotecarii se vor implica activ în preluarea și procesarea în cel mai scurt timp posibil a solicitărilor, astfel încât, în funcție de numărul și volumul acestora, utilizatorii să beneficieze de materiale disponibile scanate.

BiblioSuport este un serviciu electronic gratuit și personalizat, documentele generate prin scanare fiind transmise electronic, pe email.

Copie scaled
f scaled
scaled
DSCN scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc