5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Primăria Sibiu acordă elevilor GRATUITATE pentru transportul public local

Știri din Județ

Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu a trimis un comunicat de presă către Sibiu Independent în care anunță luarea unei măsuri care să scutească sibienii cu copii la grădiniță și școală de o cheltuială în plus prin punerea la dispoziție de gratuitate pentru transportul în comun pentru toți elevii domiciliați în municipiul Sibiu.

Ne aflăm într-o situație de criză generată de pandemia de coronavirus. Această criză va avea un impact puternic asupra multor sectoare ale vieții noastre de zi cu zi și, cu siguranță, se va reflecta negativ și în buzunarul nostru, al tuturor.

De aceea voi iniția un proiect de hotărâre pentru aprobarea unei măsuri care îi va scuti pe sibienii cu copii la grădiniță, la școală sau la liceu de o cheltuială lunară: vom acorda gratuitate pentru transportul public local al preșcolarilor, elevilor de școală generală, liceu sau școală profesională, domiciliați în municipiul Sibiu. Această cheltuială va fi acoperită de Primăria Sibiu, din bugetul local.

Gratuitatea se va aplica de la reluarea cursurilor. Ea nu va fi temporară, ci va rămâne în vigoare și după ce trecem de această criză, ca măsură pentru îmbunătățirea mobilității în oraș, prin utilizarea prioritară a transportului în comun. 

Dragi părinți, vă rog să NU vă deplasați la TURSIB sau la Primărie. Procedura de obținere a legitimațiilor pentru transport va fi cât mai simplă și vă va fi comunicată în timp util. 

Închei, dorindu-mi și dorindu-vă să trecem cu bine de această perioadă în care vă rog și vă recomand să rămâneți acasă cât mai mult posibil, spre binele dumneavoastră, al familiei dumneavoastră, al comunității noastre.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș