Județul Sibiu rezistă – Nici un caz confirmat de coronavirus

Pentru corecta informare a opiniei publice, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu face următoarele precizări:

  1. La momentul actual la nivelul județului Sibiu situația existentă este urmatoarea :
  • 769 persoane aflate în izolare la domiciliu;
  • 94 persoane aflate în carantină ;
  • 148 recoltări efectuate;
  • 26 rezultate primite toate NEGATIVE;
  • 122 teste în lucru;
  • 12 persoane se află sub monitorizare internate la Spitalul Clinic Județean Sibiu – Secția Boli Infecțioase;
  • 2 copii monitorizați la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu Secția Boli Infecțioase;
  • 0 persoane diagnosticate pozitiv.

2.Reamintim cetățenilor că , Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a operaționalizat două numere de telefon disponibile permanent, în vederea asigurării unei comunicări directe cu persoanele aflate la izolare sau carantină, de pe raza județului, ca măsură preventivă în vederea răspândirii infecției cu coronavirusul Covid-19.

Cetățenii aflați în această situație pot apela următoarele numere de telefon : 0269-211254, 0269-216103.

La nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.482 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 5.427 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.

Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

Totodată, asigurăm cetățenii că reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu responsabilități în gestionarea acestui tip de eveniment, monitorizează permanent situația la nivel județean.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

1 Comment

  1. Eu sint din MEDIAS in MEDIAS s-au intors acasa multi romi din ITALIA . In MEDIAS s-au dipistat cumva persoane cu acest virus?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *