Acțiuni de igienizare și dezinfecție a spațiilor publice din Șelimbăr

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr a anunțat astazi pe pagina lui de Facebook, începerea acțiunilor de igienizare si dezinfecție a spațiilor publice din Șelimbăr.

Publicitate

Dragi prieteni, așa cum v-am transmis, în acest sfârsit de săptămână, am început acțiunile de igienizare si dezinfecție a spațiilor publice din Șelimbăr, Bungard, Mohu si Veștem. Astfel, până în acest moment, au fost dezinfectate toate școlile, grădinițele, căminele culturale, dispensarele medicale, serviciul de evidența a populației, sediul poliției locale, sediul primariei si mobilierul urban de la locurile de joacă din Șelimbăr.

Publicitate

În sediile unde accesul publicului este permis se vor intreprinde zilnic acțiuni de igienizare și dezinfecție urmând ca la sfarșitul fiecarei săptămâni să se facă dezinfecție generală cu substanțe virulicide. În perioada urmatoare vom face curațenia și igienizarea trotuarelor și a străzilor iar apoi vom efectua proceduri de dezinfecție. Vă reamintesc că accesul in curțile școlilor si grădinițelor este interzis conform hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență!

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *