7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Acțiuni de igienizare și dezinfecție a spațiilor publice din Șelimbăr

Știri din Județ

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr a anunțat astazi pe pagina lui de Facebook, începerea acțiunilor de igienizare si dezinfecție a spațiilor publice din Șelimbăr.

Dragi prieteni, așa cum v-am transmis, în acest sfârsit de săptămână, am început acțiunile de igienizare si dezinfecție a spațiilor publice din Șelimbăr, Bungard, Mohu si Veștem. Astfel, până în acest moment, au fost dezinfectate toate școlile, grădinițele, căminele culturale, dispensarele medicale, serviciul de evidența a populației, sediul poliției locale, sediul primariei si mobilierul urban de la locurile de joacă din Șelimbăr.

În sediile unde accesul publicului este permis se vor intreprinde zilnic acțiuni de igienizare și dezinfecție urmând ca la sfarșitul fiecarei săptămâni să se facă dezinfecție generală cu substanțe virulicide. În perioada urmatoare vom face curațenia și igienizarea trotuarelor și a străzilor iar apoi vom efectua proceduri de dezinfecție. Vă reamintesc că accesul in curțile școlilor si grădinițelor este interzis conform hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență!

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri