26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Președinta Consiliului Județean revine după perioada petrecută în izolare la domiciliu

Știri din Județ

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a revenit astăzi la birou după perioada petrecută în izolare la domiciliu în urma contactului cu un parlamentar care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Mesajul său după aceste zile se îndreaptă spre cei care i-au fost alături, dar și către cei aflați încă in izolare:

Le mulțumesc celor care mi-au arătat interes și acelora care mi-au transmis optimismul lor. A contat și, iată, au avut dreptate. Pe sibienii aflați izolare îi încurajez să nu-și piardă răbdarea, să ducă această obligație la bun sfârșit cu gândul la ei și la noi toți ceilalți” – a spus Daniela Cîmpean.

Președinta Consiliului Județean Sibiu s-a aflat în această perioadă în legătura continuă cu membrii Comitetului pentru Situații de Urgență al cărei vicepreședintă este, dar și cu ceilalți colegi ai săi.

Zilele de izolare au fost, de fapt, o perioadă intensă de lucru de la distanță. Am ținut legătura zilnic cu membrii Comitetului. Am fost , de asemenea, in permanenta comunicare cu cei din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și am coordonat împreuna cu ei inițiativele comunitare mobilizate în contextul acestei crize. Am pregătit o serie de măsuri care intră în aplicare din această săptămână” declară Daniela Cîmpean.

Pentru a întări răspunsul sistemului medical județean la starea de urgență generată de noul coronavirus, Consiliul Județean Sibiu va supune joi, votului online al consilierilor județeni, un proiect de rectificare bugetară prin care alocă suma de 2 milioane de lei către Spitalul Clinic Județean de Urgențe Sibiu pentru dotarea cu materiale și echipamente. Efortul financiar al autorităților este completat cu generozitate de foarte multe persoane fizice și entități private.Pentru a face vizibilă această mobilizare generală, Consiliul Județean Sibiu a pregătit și va lansa o platformă centralizată de informare și comunicare, disponibilă de pe pagina principală a site-ului cjsibiu.ro. Platforma va include informații oficiale, situația fondurilor direcționate către spitalul județean și modul în care ele se utilizează, centralizarea nevoilor identificate la nivelul județului Sibiu și inițiativele comunitare active în județ. Aceasta va fi disponibila în câteva zile, moment în care vom informa, din nou, cetățenii județului Sibiu

.„Suntem recunoscători că mii de sibieni și sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia. Mulțumesc tuturor voluntarilor, companiilor și instituțiilor care s-au implicat activ în acțiuni de combatere și limitare a efectelor COVID-19. Va fi nevoie și mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi” este mesajul președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri