14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Poliția Română împlinește 198 de ani. LA MULȚI ANI în siguranță!

Știri din Județ

Poliția Română împlinește astăzi 198 de ani de funcționare iar pe această cale mai mulți oameni și instituții au adus mesaje de mulțumire pe rețelele de socializare.

Misiunea grea a forțelor de ordine în lupta cu criminalitatea dar și toate acțiunile de aplicare a legii le-au adus de-a lungul timpului respectul cuvenit în rândul cetățenilor.



Astăzi este ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE, un moment care-i găsește pe cei aflați în slujba publică pe străzi, în primele linii ale unei noi provocări.

Polițiștii sunt cei care și-au asumat cu devotament sarcini deloc ușoare, în numele binelui comun, pentru siguranța fiecărui sibian- fie că trăiește în mijlocul orașelor sau la capătul celui mai îndepărtat sat.

Pentru tot ceea ce fac, pentru felul în care cinstesc uniforma pe care o poartă și pentru fiecare sacrificiu de care dau dovadă , le transmitem respectul nostru și al locuitorilor acestui județ.

La mulți ani Poliției Române! La mulți ani polițiștilor sibieni! -au transmis reprezentanții Consiliului Județean pe pagina lor de facebook.



Chiar și de ziua lor, polițiștii sunt prezenți pe străzi, la datorie.

LA MULȚI ANI !!!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri