spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Dovada înlocuitoare cu drept de circulație a permisului de conducere SE PRELUNGEȘTE

Știri din Județ

Publicitate

La nivelul parchetelor, în cauzele în care anterior instituirii stării de urgență prin ordonanță a procurorului a fost disjunsă prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de circulație ale permisului de conducere, emise în temeiul art. 111 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, pentru limitarea infectării cu coronavirusul SARS-CoV-2, persoanele interesate nu este necesar să depună cereri de prelungire.

Din oficiu, procurorii vor emite ordonanțe de prelungire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispusă o ordonanță.

Ordonanțele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională.

Precizăm că măsura a fost stabilită prin coordonare interinstituțională între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul de Interne și Inspectoratul General al Poliției Române.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua ! Mi-a fost reținut permisul pentru o perioadă de 90 de zile ( alcool 0,10 / 1000 ) în data de 1 Martie anul curent . Am susținut și promovat examenul pentru reducerea perioadei de suspendare la 30 de zile , deci pe 1 Aprilie ar trebui să-l recuperez de la Poliția Circulație Sibiu . Nu știu dacă e necesară deplasarea la Serviciul Circulație Sibiu sau îl voi primi prin Poștă ? Știe cineva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda