spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Fotbaliștii de la Gaz Metan Mediaș intră în șomaj tehnic

Știri din Județ

Publicitate

Președintele Clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, alături de cei doi căpitani ai echipei, Marius Constantin și Răzvan Pleșca, au susținut miercuri o conferință de presă.

Principalul subiect abordat a fost acela al situației create de starea de urgență decretată în România la jumătatea lunii martie.

Astfel, Președintele Ioan Mărginean a explicat că a cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, pe care l-a depus la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Marius Constantin a vorbit și el despre situația actuală, care înseamnă antrenamente acasă, cărți, filme. Căpitanul Gazului Metan crede că sezonul ar trebui să se termine pe teren și a transmis totodată un mesaj pentru suporteri și nu numai. 

La rândul său, Răzvan Pleșca este convins că acest sezon va fi dus la bun sfârșit, iar meciurile se vor disputa chiar dacă campionatul se va prelungi până în luna iulie, sau chiar august.

“După o analiză, eu ca administrator special, având în vedere că și sportivii și oamenii de la administrativ sau economic, au familii și nu aș vrea să fac vreo gafă. E foarte ușor să zici din gură sau să pui ceva pe o hârtie și să nu o respecți. Este o perioadă grea și trebuie să o depășim cu toții, să fi solidari. Noi ca și club, am plătit integral salariile pe ianuarie și februarie. Am plătit toate contribuțile la stat, avem certificat fiscal 0. Deci noi nu avem nici o problemă.” a declarat Președintele Ioan Mărginean

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor