spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

ESTE OFICIAL: 22 de cazuri de coronavirus confirmate în județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

DESCARCĂ RAPORTAREA PE JUDEȚE

La presiunea opiniei publice dar și a mass-media, autoritățile au ridicat cenzurarea rezultatelor de coronavirus raportate la nivelul județelor din România. Astfel, în județul Sibiu sunt confirmate prin testare un număr de 22 de persoane depistate pozitiv cu coronavirus.

Numărul de teste făcute în fiecare județ este în continuare neraportat.

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Oficial, la această oră, la nivelul județului Sibiu au fost înregistrate două decese din cauza virusului COVID-19.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2590 persoane izolate și 362 persoane în carantină. În urma testării pentru COVID-19, 22 de persoane testate pozitiv și 242 de persoane testate negativ. 

Aflăm astfel că în județul Sibiu s-au realizat DOAR 264 de teste pentru coronavirus.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate  din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba.

Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna și Mureș, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 278 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 78  de pacienți. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt  15.407 de persoane. Alte 114.699 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 28.483 teste. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri