17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Primăria Sibiu achiziționează dispozitive cu gel igienizant care vor fi montate la intrarea în scările de bloc

Știri din Județ

Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020 prevede obligația primăriilor de a monta dispozitive cu soluții dezinfectante la intrarea în scările de bloc. Primăria Sibiu se conformează acestei prevederi, costurile urmând să fie suportate din bugetul local al Sibiului.

Pentru a realiza achiziția, Serviciul Salubrizare a solicitat oferte din partea a 22 de firme pentru a căuta cel mai mic preț de pe piață, în contextul creșterii spectaculoase a prețurilor la dezinfectanți și materiale de protecție după emiterea Ordonanței Militare. Din ofertele primite s-au selectat și s-a emis comandă pentru următoarele:

3.000 de dispozitive pentru gel igienizant, dotate cu clapetă, cu o capacitate de 600 de ml fiecare, valoarea totală a achiziției fiind de 438.000 de lei, incluzând și montajul acestora la intrarea în scările de bloc.
4.000 de litri de gel igienizant pentru mâini, valoarea totală a achiziției ridicându-se la 266.560 lei.

Termenul de livrare a dispozitivelor este de 7 zile de la emiterea comenzii, iar gelul igienizant va fi livrat eșalonat, prima cantitate urmând să fie predată Primăriei în termen de 2 zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri