spot_img
13.6 C
Sibiu
marți, 28 mai, 2024
spot_img

„Bad Ass” de Coveș – Și-a căutat, lovit și amenințat fosta concubină

Știri din Județ

Publicitate

La data de 4 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în satul Coveș.

Publicitate

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție, violare de domiciliu, respectiv amenințare.

În fapt, la data de 2 aprilie, în jurul orei 22,30, bărbatul ar fi pătruns fără drept în imobilul în care locuiește fosta concubină, ar fi amenințat proprietarul cu acte de violență și s-ar fi apropiat de fosta concubină, o tânără în vârstă de 20 de ani, la o distanță mai mică de 30 m, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Agnita la data de 06.03.2020.

În aceste condiții, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, unitatea de parchet competentă aplicând ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție, violare de domiciliu, respectiv amenințare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Doar CSO Copșa Mică merge mai departe