26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

Două concerte de referință ale Filarmonicii de Stat Sibiu transmise online

Știri din Județ

Stagiunea online a Filarmonicii de Stat Sibiu propune publicului sibian în această săptămână două concerte de referință ale anului precedent.

Joi va fi transmisă înregistrarea ”Simfoniei nr. 1 în do minor, op. 68” de Johannes Brahms iar vineri vom publica online partea I a concertului pe care Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu l-a prezentat în cadrul Festivalului George Enescu, în 15 septembrie 2019 la Sala Radio din București. Ambele concerte vor fi transmise pe pagina de facebook și site-ul instituției, precum și pe posturile de Televiziune locală TV Eveniment, TV Sibiu și TV Nova. Toate evenimentele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu sunt realizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

Seara de joi 9 aprilie este rezervată difuzării ”Simfoniei nr. 1 în do minor, op. 68” de Johannes Brahms, concert pe care Orchestra Simfonică a Filarmonicii sibiene, condusă de dirijorul Ilarion Ionescu-Galați, l-a prezentat publicului în data de 2 mai 2019, la Sala Thalia.

Vineri 10 aprilie vom difuza prima parte a concertului susținut de muzicienii sibieni – conduși de la pupitrul dirijoral de către Cristian Lupeș – în cadrul Festivalului International George Enescu 2019, transmisie în care vom asculta „Elegia minacciosa” pentru orchestra de Dan Dediu, Concertul pentru pian „Island Nation Free” de , Francesco Tristano (solist FRANCESCO TRISTANO pian) și Concertul pentru vioară de Jörg Widmann (solist MICHAEL BARENBOIM vioară).

Ambele transmisii vor începe la ora 19 în mediul online și pe TV Sibiu iar la ora 20,15 pe TV Eveneiment. TV Nova Mediaș va difuza cele două concerte în după-amiaza zilei de 12 aprilie.

Totodată, pe pagina de facebook a filarmonicii continuăm publicarea de clipuri educative înregistrate de muzicienii sibieni precum și a expozițiilor foto virtuale.

Vă reamintim că, în contextul actual, am anulat toate evenimentele, programate la Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu, până în 16 aprilie 2020.

IMG  scaled
IMG  scaled
DSC scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii