spot_img
13.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Solidari pentru Sibiu: oamenii de afaceri cazează gratuit personalul medical

Știri din Județ

Publicitate

Ioana Căpățînă, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu a transmis către Sibiu Independent un comunicat de presa referitor la solidaritatea oamenilor de afaceri pentru personalul medical prin punerea la dispozitie in mod gratuit a unor spatii de cazare.

Publicitate

Consiliul Județean Sibiu a inițiat demersuri cu privire la asigurarea de spații de odihnă pentru personalul medical încă dinainte ca acest lucru să devină obligatoriu pentru autorități și drept urmare astăzi avem la dispoziția angajaților care solicită acest lucru suficiente locuințe. Acestea se află atât în zone centrale și ultracentrale, cât și în zone cu legături facile de transport, având asigurate toate serviciile necesare (hrană, curățenie, supraveghere epidemiologică etc.).


Să găzduiești un străin în casa ta e poate gestul cel mai impresionant de umanitate, de solidaritate, în orice timp, dar mai ales în vremuri de restriște. Gestul celor care fac asta pentru personalul nostru medical mi-a adus aminte de un proverb pe care îl știu de la bunica mea: Când există loc în inimă, există loc destul și în casă.
Le mulțumesc oamenilor de afaceri care au dovedit că au inima mare cât Sibiul, au oferit spații de cazare și locuințe de calitate și – mai ales – au refuzat sumele de bani pe care Consiliul Județean Sibiu le-ar fi putut achita pentru aceste servicii. Putem astfel să folosim acești bani pentru nevoile cu care sistemul medical se confruntă zi de zi.
Cu atât mai valoros este un astfel de gest dacă vine de la tineri antreprenori, care se află la începutul carierei lor și ne arată că tânăra generație știe bine care sunt adevăratele valori și cât valorează viața”
, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.


Unitățile care au pus la dispoziție ÎN MOD COMPLET GRATUIT spații pentru cazarea personalului medical sunt Vendi Grand Square Residence, Bach Apartments și Hotel Class Hermannstadt.
Președinta Consiliului Județean Sibiu le mulțumește în numele sibienilor din tot județul.

hotel class hermannstadt
bach apartments
vendi residence sibiu


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA