20.2 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Bărbat prins băut la volan prin Mediaș. Alt șofer băut și fără permis a fugit de poliție

Știri din Județ

La data de 6 aprilie, în jurul orei 19:00, un echipaj din cadrul Poliției Locale Mediaș a oprit un conducător auto care circula la volanul unui autoturism pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș.

Testarea alcoolscopică a șoferului în vârstă de 46 de ani, din Jud. Constanța, a rezultat într-o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.

La data de 6 aprilie, în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mari, polițiștii sibieni au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus spre strada Lungă. Șoferul însă și-a continuat deplasarea pe strada Rusciorului și apoi pe Aleea Petuniei, unde a fost depistat de către echipajele de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se afla un sibian în vârstă de 42 de ani, care nu deține dreptul de a conduce și a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul refuzând recoltarea probelor biologice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri