spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: LANCO ajută Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu cu corturi pentru triaj

Știri din Județ

Publicitate

LANCO se alătură eforturilor depuse de Ministerul Sănătății, de autoritățile responsabile, de instituțiile și cadrele medicale în lupta lor împotriva răspândirii Covid-19 în România prin oferirea de echipamente de triere și decontaminare Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

Ieri s-au livrat și montat două corturi cu structură din aluminiu care vor fi folosite pentru trierea pacienților în curtea Spitalului Județean. În zilele următoare va fi livrat și un duș de decontaminare – cea mai rapidă și flexibilă soluție de decontaminare. Acesta este special conceput pentru manevrare ușoară și instalare rapidă și se va folosi pentru decontaminarea personalului ATI.

„Cooperarea și întrajutorarea sunt cheie în această perioadă: între oameni, între comunități, între instituțiile statului și agenții economici și, nu în ultimul rând, între state. Misiunea LANCO este de a crea un prezent mai sigur și un viitor mai bun pentru angajații noștri, precum și pentru comunitățile în care activăm. Facem parte din această comunitatea locală și ne dorim să ne implicăm și mai mult în susținerea ei, pentru a contribui la efortul comun de a trece cu bine peste această perioadă. Vrem să ajutăm repede și exact acolo unde este nevoia cea mai mare: protejarea personalului medical. Trebuie să îi ajutăm pe ei pentru ca ei să ne poată ajuta pe noi.

Am reprofilat o parte din resursa noastră umană către fabricarea de măști din material textil și de viziere, restul colegilor noștri rămânând implicați în activitatea noastră de bază: producția de corturi de mari dimensiuni folosite în întreaga lume ca spitale mobile, zone de screening sau de triaj la intrarea în unități spitalicești sau în sprijinul forțelor de ordine la puncte de trecere a frontierelor. 

Facem un apel către toată comunitatea, pentru a-și oferi sprijinul și a respecta regulile, în eforturile de combatere a pandemiei. Avem datoria acum, mai mult decât oricând, să acționăm înspre binele comunității în care activăm și trăim”, a declarat Nicolas Abé CEO LANCO.

unnamed  scaled
unnamed  scaled
unnamed  scaled
unnamed  scaled
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda