spot_img
17.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Un bărbat din Sadu a plecat voluntar de la domiciliu

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a plecat voluntar de la reședința sa din localitatea Sadu, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Publicitate

La data de 7 aprilie, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în noaptea de 03/04 aprilie a.c., prietenul său,  ȚIFRAC VASILE, în vârstă de 35  de ani, a plecat voluntar de la reședința unde domicilia fără forme legale, din localitatea Sadu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.  

Semnalmente : înăltime 1,80 cm, greutate 70 kg, ochi albaștri, păr șaten, fir drept, tuns scurt, ten alb, constituție atletică.

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat într-o haină tip salopetă de culoare albastră și pantaloni tip salopetă de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA