18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

A început exodul sibienilor către agricultura din Germania

Știri din Județ

ACTUALIZARE: Două zboruri sunt programate pentru astăzi, 10.04 de la Aeroportul International Sibiu spre Baden Baden, Germania.

Primul zbor se va efectua la ora 15:00 având la bord un număr de 185 de pasageri. Al doilea zbor se va efectua la ora 18:00 având la bord un număr de 95 de pasageri.

Știre inițială

Chiar în mijlocul pandemiei de coronavirus din România, 150 de sibieni au ales să plece astăzi spre Germania pentru a lucra în agricultură.

Din cauza acestui virus mondial, mai multe țări duc lipsă mare de personal în agricultură, recoltele riscând să fie neculese, afectând astfel afacerile locale și naționale.

Prima aeronavă special rezervată pentru acest lucru, un Airbus 319, a decolat astăzi în jurul orei 12:00 de pe Aeroportul Internațional din Sibiu cu destinația Dusseldorf – Germania.

Sute de români din alte orașe ale țării au ales să plece de urgență la muncă în Germania chiar dacă trebuie să intre în carantină în țara de destinație.

În următoarele zece zile vor mai fi încă 7-10 zboruri de genul acesta

„Astăzi a fost operat un zbor charter de către compania Eurowings cu destinația Dusseldorf. Aeronava A319 cu o capacitate de 150 locuri a decolat la ora 12.10. În următoarele 10 zile se estimează un număr 7 – 10 zboruri. ” a declarat Alexandra Păcurar, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc